Søk
<< Tilbake

Prøvekjør Suzuki GSX-S750 og vinn fet hjelm

Test ut nyheten GSX-S750 og fortell om din opplevelse. Da er du nemlig med i trekningen av en sort hjelm fra Arai. Kampanjeperioden varer fra 1.04.2017-01.05.2017.

Korte spontane turer i sommervarmen. En nøye planlagt reise til en annen kant av landet. En dagsetappe på favorittstrekningen. Pendling til og fra arbeidsplassen. Herlige runder på racerbanen. Eller en kjapp tur på butikken: GSX-S750 oppfyller alle krav til den allsidige motorsyklisten. Det finnes knapt en oppgave på asfalten som den ikke takler.

Nye GSX-S750 har fått flere betydelige motor- og chassisoppdateringer for å befeste sin posisjon som klassens rampegutt nummer 1! Et friskt og aggressivt design, kombinert med en både momentsterk og turtallsvillig 749 kubikk stor 4-sylindret motor på 114HK, gjør GSX-S750 til en motorsykkel som tilbyr kjøreglede gjennom hele sesongen.

Les mer om sykkelen her!

 

Bli med i konkurranse - vinn hjelm fra Arai

Prøvekjører du Suzuki GSX-S750 hos din forhandler mellom 1. april og 1. mai, kan du vinne hjelmen Rebel fra Arai. Hjelmen har en verdi på 6.599,-. Den er håndlaget i Japan og har uttagbart interiør med spesielt utformede kinnputer for best mulig komfort. I tillegg har den hakespoiler under hakebøylen med nedfellbar indavviser, pinlock, og dobbel d-ring i hakestropplås. 

 

Slik vinner du hjelmen
  • Oppsøk din nærmeste Suzuki-forhandler. Du får en oversikt her.
  • Test ut GSX-S750.
  • Del opplevelsen din på Facebook. Kommenter under konkurransen vår, som du finner link til her: www.facebook.com/suzukimcnorge
  • Tar du bilde av prøvekjøringen din, beregnes det som plusspoeng. 

Vi trekker vinneren mandag 8. mai. Vinneren kontaktes via Facebook, og får hjelmen Rebel fra Arai i fargen sort. 

 

Lykke til!